Pages

Follow Me ^.^

Tuesday, July 12, 2011

Dia.....Yang Setia..

Setiap pagi aku mesti nampak dia. Dia...yang setia menunggu. Dia...yang setia menanti.. Dia...yang tak pernah mengeluh walau sedikit pun.. Maafkan aku.. Setiap kali melihat dia, aku hanya memandang sekilas dan berlalu tanpa kata. Bukan niatku untuk mengabaikannya, tetapi aku tidak berdaya. Memang sudah lama aku tidak mengunjungi dia, seperti dulu.

Masihkah dia ingat lagi saat-saat bahagia dulu? Sering saja bersua dan melepaskan rindu. Tapi sekarang, semua itu hanya tinggal kenangan. Tapi percayalah, bukan bermaksud hatiku sudah berubah. Tidak sama sekali. Kasihku padanya masih seperti dulu.

Dia...yang sentiasa ada di situ untukku. Dia...yang bersedia menerima kedatanganku pada bila-bila masa saja. Dia...yang berdiri teguh di situ.. Dia......yang bergelar KLCC..


*ada tak sesapa yang tertifu-tifu-tifah-tertifu?? Hehehe.. Dah lama tak pegi KLCC sebenarnya. Eh eh jangan samakan aku dengan minah yang lebih pilih KLCC daripada boiprennya itu tau.. Opss terkantoi pulak tengok video tu kekekekekeke.. Peace! =)*

p/s: ni la jadinya bila takde idea nak buat entry, tapi gatal tangan nak update blog jugak. Hehehe..

Image Hosting by PictureTrail.com

11 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

ok ar asal update ek

jom baca;
Vagina Itu Unik!

De Mois said...

eee...tengok video lucah. tak baik2..haha, terkantoi jugak tengok video tu

ingat baca sajak tadi

Menarik di SuaraSendiri
Teori lucu jelajah EPL ke Malaysia

merahitujambu said...

ceh..ingat apa laa tadi tau...

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

cleverspider55 a.k.a alam1cinta

ye betullll..... =)

De Mois
tade tade......... hehehe... =P

merahtiujambu
tifah-tertifu-tifu ke??? hehehe... peace! =)

man yusoef said...

video ape?? tak pernah tengok pon...

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

man yusoef
aip aip!!! video apa je... percaya la cakap De Mois tu... tade lucahnya.... huhuhu...

roq said...

video aekah? hahaha

singgah2 la sini ye :)

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

roq
hehe... =)

SuperHamzah said...

aku ingat pakwe ke.. haha

Firdaus Kasim said...

hehe.. video apa yg tgk tu

Entri Paling Best :
Tutorial Cara Pasang Iklan Nuffnang Dengan Fungsi Close

Zul Fattah said...

Salam kenal...
selamat hari raya..
hope..hav a nice day today..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat