Pages

Follow Me ^.^

Friday, June 24, 2011

Yeay Yeay! Mak Balik!

Good news! Aku dapat anak buah baru! Well, sebenarnya minggu lepas. Tapi tak sempat pulak nak update. Wah, bajet ko busy sangat je kan. Anyway, kali ni dapat anak buah perempuan, which is mencukupkan anak buah aku menjadi 25 orang *perlu ke bagitau? Perlu......kot! Ahhaaaa..*

So hari ahad hari tu, mak aku pergi la rumah kakak aku, nak jaga dia dalam pantang. Tinggal la aku dengan abang aku je kat rumah.. Mula-mula rasa macam okey je. Lepas tu dah rasa tak best sebab mak takde.

Owhhh anak mak ke aku ni?? Mesti arrr takkan anak lembu walaupun masa kekecik dulu minum susu lembu wahahaha.. Eh2 silap, famili aku dulu mana ada beli susu tepung. Minum susu pekat F&N tu je. Budak-budak sekarang ni je tak minum susu F&N tu. Eh apa melalut cite pasal susu pulak ni?

Okey, sambung balik. Sebagai anak bongsu, dah tentu-tentu la akan jadi anak mak walaupun dah besar gajah camni eheheh! Ko ada?? Kalau ada diam-diam sudey, tak yah kecoh cam aku ni huhuhu..

Selalu tu balik keje, mak ada kat rumah. Boleh sembang-sembang, gurau-gurau, bla bla bla.. Tapi hari tu balik keje, takde orang kat rumah.. Bosan bosan...... Baru la nak sedar kan betapa pentingnya kehadiran sorang ibu dalam hidup kita. Baru la nak terfikir betul la kata-kata "kita cuma akan menghargai seseorang/sesuatu bila kita dah kehilangannya.." Dalam kes aku ni kehilangan sementara la kan. Mak aku kata dia nak balik rumah hari Khamis, iaitu semalam. Tup-tup, Rabu malam dah balik.. Rasa macam best bila mak dah balik. Nasib baik tak terkinja-kinja macam budak kecik bila nampak ayah balik keje. Hehe.. Ni baru berapa hari mak takde.. Nanti kalau dah kahwin camne?? Amboi gataii pulak.. Bukan gatai la, merancang masa depan ekekeke..

Image Hosting by PictureTrail.com

5 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

merahitujambu said...

minum susu f&n je?biar betul??xde khasiat laa cmtu kan..??

Sunah Sakura said...

rinduuuuuuuuuuuu mak, nak balik sarawak!!! T_T

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

merahitujambu
ha'ah.. entah, adik-beradik semua ok je..

Sunah Sakura
huhu sabo2.. nanti balik peluk mak ea.. hukhuk..

De Mois said...

mak aih..ramainya anak buah. ada berapa adik-beradik ni?

Something wrong with your link which you drop in my blog..ecehwah terspeaking lak

Menarik di SuaraSendiri
Pengulas sukan buat hal

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

De Mois
adik-beradik 9 orang..

cewah! err ye ke something wrong? huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat