Pages

Follow Me ^.^

Tuesday, June 28, 2011

Makan-Makan

Tengah hari tadi lunch kat KLCC, ada department lunch untuk farewell manager+birthday staf. Restoran pilihan, Chakri Palace kat KLCC. Hurm, first time makan kat situ. Maklum la, restoran-restoran kat KLCC tu kan *sebut sambil BATUK* "murah-murah" harga makanannya. Ehem. So tadi bos yang bayar, memang syiok la kan. Makanan boleh tahan sedap. Yang tak tahan tu, mak aih udang besar-besar.. Ehem, ingat sikit ye, jangan makan seafood sangat *pesan kat diri sendiri* Ouh, lupa nak bagitau, restoran tu adalah restoran makanan thai. Macam biasa la, kalau takde tomyam bukan restoran thai namanya. Cite-cite je tak syiok la kan, jom kita layan gambar *gambar sikit je, banyak yang sampai masa tengah makan*

Image Hosting by PictureTrail.com

Tomyam Seafood


Image Hosting by PictureTrail.com

Siakap Stim


Image Hosting by PictureTrail.com

Kerabu-Apa-Entah haha


Image Hosting by PictureTrail.com

Butter Prawn KOT!


Image Hosting by PictureTrail.com

Desert : air kelapa+susu (KOT)+sagu+nangka+apa-lagi-entah. Sedap!!


Ada lagi lauk lain, tapi....*alasan sama macam kat atas hehe..*

Bil berapa?? Jangan ditanyaaaa.......

Image Hosting by PictureTrail.com

10 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

Isteri Encek Bard said...

wahhhhh nampak menyelerakan

Sunah Sakura said...

besarnya udangggggggggggggggg!

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Isteri Encek Bard
bukan nampak je, memang menyelerakan! =)

Sunah Sakura
err mangkuk tu kecik je sebenarnya.. hehe.. =)

puanbee said...

adeh adeh sedapnya hanim lama tk makan gini sejak akk berenti dr kerja..

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

puanbee
ajak la heyncik suami pegi kak bee.. =)

De Mois said...

menyelerakan tapi kalau SS nak makan sana pun perlukan bos untuk belanja

Menarik di SuaraSendiri
Sejauh mana BERSIH bertindak bersih

Undi disini
Adakah wajar perhimpunan diteruskan?

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

De Mois
hehe betul tu.. kita ni mana la mampu kan..

merahitujambu said...

pergghhh..tgh2 lapar ni leleh plak

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

merahitujambu
ajak la gal makan kat restoran camtu hehe..

BRO_MONDAY said...

miss hanim : duit banyak abes untuk makanan x pe...itu lah motto hidup ai...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat