Pages

Follow Me ^.^

Wednesday, May 25, 2011

Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku?

Segmen!! Best ke segmen ni?? Eh silap! Best ke header aku??? Sunah Sakura tanya ni.... Erm, tuan punya header tak boleh la cakap best ke tak, so korang yang tengok ni la yang boleh jawab.. Cer jawab, cer jawab... Ni aku tepek header aku yang aku rasa biasa-biasa je hee~...

Image Hosting by PictureTrail.com

Kat bawah ni pulak Sunah Sakura punya header yang wajib ditepek untuk join segmen ni... Kalau nak join klik aje... =)

Image Hosting by PictureTrail.com

Ops! Lupa pulak nak bagitau... Header ni aku buat sendiri.... Hehe... Apa agaknya kritikan yang akan diterima??? Tungguuuuu....

Image Hosting by PictureTrail.com

16 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

Sunah Mohammad said...

hurmmm....kita tunggu kritikan seterusnya...berdebar tak, berdebar tak? ahahhaha~

http://aniesandyou.blogspot.com said...

hebat hebat hebat

Serius hot! WFTXO@#$%&*!

mohd zhafri said...

eh...memang saje ke tertinggal these tu...huhu

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Sunah Mohamad
Tak berdebar pun... Dup dap dup dap je... Hee~~

anies
Hebat??? =.=")

mohd zhafri
Ha'ah memang saja heheh...

merahitujambu said...

best atau x msing2 punya kretiviti kan..

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

merahitujambu
hehe.. betul betul.... citarasa manusia berbeza-beza<----pehal skema pulak ayat hehe...

NiSha said...

kata2 yg bermakna ade kat header tu..

Fariza Othman said...

kata-kata yang penuh makne 2.tapi kn kalau bg less fancy ngn awaknya url ok kot & make them smaller. ekk.marak ek.abaikn comment saya. hehee

peace!

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

NiSha
lirik lagu sebenarnya tu.. hehe... tapi tertarik la dengan kata2 tu, tu yang letak kat header...

Fariza Othman
erk! tak marah la... huhu... tengok keadaan, kalau sempat saya tukar... kalau tak tukar tu maknanya tak sempat ataupun ada yang kata tak payah tukar... huhu...

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

cantik yang lame!

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Muhamad Luqman Hakim Mahmud
Cantik yang lame? Maksudnya?

De Mois said...

SS tak reti okeyh nak komen pasal header sebab SS memang tercipta untuk judge the content not the cover. Huhu..

"don't judge book by its cover" cehwah..


Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

De Mois
ececehhh.. tercipta gitu....

salah la.... don't judge a blog by its header hehehehe... =P

man yusoef said...

kalau buat sendiri akan rasa ke-best-an itu...serius..huhu..

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

man yusoef
betul2.. lepas tu rasa puas.. hehe..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

nice header

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat