Pages

Follow Me ^.^

Wednesday, April 6, 2011

Template Oh Template..

Hurm.. Tetibe rasa nak tukar template blog. Bukan tetibe sebenarnya, dah lama nak tukar. Tapi masih belum jumpa yang betul-betul berkenan di hati. Habis, kalau masih belum jumpa, yang aku tukar ni apa? Oke2, aku memang berkenan dengan template ni. TAPI yang tak bestnya tak boleh letak header, alignment lari. Haihhh template dah cantik *cantik kerr?* tapi problem pulak. Pakai je la dulu sementara cari yang lain *tak sabar nak tukar template, pakai je mana ada hehe..* Sidebar pun bersepah, nanti je la betulkan huhu.. Aku sebenarnya suka template yang gelap, senang cite kaler hitam la. Majoriti template hitam pulak tulisan dia kaler putih. Takmo takmo!! Kalau boleh nak tulisan kaler pink ke, hijau ke, yang terang la.. Lepas tu sidebar belah kanan, antara widget nak ada garis pemisah.. Wah banyak cekadak ko! Pegi la buat sendiri! Haha. Bukan tak nak buat sendiri, tak reti sebenarnya.. Dok google pun jumpa ntah pape je. Jumpa yang cantik, header lari. Yang boleh letak header pulak tak cantik. Haihhh~ masalah masalah...... Help help help......

Image Hosting by PictureTrail.com

9 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

sahromnasrudin said...

sy cadangkan tephlate yg kalernya lebih cerah sikit ya...

sekadar pandangan

My Love 3KU said...

ALA...colour untuk tulisan kan kita boleh tetapkan sendiri kat setting....adjust la kat design 2..kasi sama ngan header...

tripleAshop said...

LOVE TEMPLER SEKARANG..CANTIK TERSUSUN!!

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

sahromnasrudin
Tq atas pandangan.. =)

My Love 3KU
Ye ke? Aku tak pernah jumpa pulak tukar kaler tulisan tu.. Anyway, tq! =)

tripleAshop
Tq yang! Sayang awak lebeyyy ^.^

nelly said...

akan direview ..
=)

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

nelly
Thanx nelly! =)

Symie said...

Betul2.. Kite bakor je..

puanbee said...

sama taste dgn akk nanti kalau akk jumpa akk bg kat kamu yer...tengok blog akk satu lagi kaler ful!!!..

http://honeyvsbee.blogspot.com

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Symie
Nak bakor belog ke pakcikkkk.... Hahaha..

puanbee
Ye ke? Kita serupaaa lalala~ hehe.. Wokey2, akan diterjahhh..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat