Pages

Follow Me ^.^

Saturday, April 16, 2011

Segmen Weh! Aku Poyo Bila Aku

Sejak start keje baru ni blog pun dah terabai sikit. Dulu boleh la update selalu, sebab keje tak banyak. Sekarang? Perghh terkejar sana sini. Balik pun dah penat, setakat jenguk-jenguk blog sendiri dengan blog orang tu boleh la.. Nak buat entry pun dah takde mood bila penat.. Eh eh apa aku bebel ni. Kan nak cite pasal segmen abg zam ni.... Kali ni tajuknya macam yang korang baca kat atas tu la. Ke korang tak baca tajuk???? Baca tau....

Image Hosting by PictureTrail.com

Tara.... Jemput la klik banner yang sempoii ni kalau nak join..


So, nak cite la ni.. Aku poyo bila aku...... Op opp!! Poyo tu apa ek? Oo dah tau dah.. Ok.. So.... Aku poyo bila aku...... Eh jap!! Aku poyo ke? Sape kata?? Takde pun orang kata aku poyo.. Maknanya aku tak poyo la kan?? Aku rasa ye la.... Ye, aku tak poyo.. Bukannya ye aku poyo.. So kesimpulannya, aku tak poyo. Saja je aku nak join segmen ni walaupun aku tak poyo. Hahaha.. Jangan marah abg zam hehe.. *Takde idea la sebenarnya.. Ekekeke..*

Image Hosting by PictureTrail.com

6 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

Abang Zam said...

ahaha..tak perlu idea pun benda ni..bantai je mana yg boleh..btw thangs juin! appreciate sangat

hehehe..ag review nanti ok

merahitujambu said...

tempat baru kna laa jadi hipokrit rajin ckit.hhehe..awok x leh ngular ok

puanbee said...

hakah mari ..poyo tak hakak nih ?

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Abang Zam
Tu tak pakai idea la tu. Hehe..

merahitujambu
Betul tu.. Tapi jangan kata ngular, rilek jap pun tak sempat selain waktu lunch..

puanbee
Akak poyo? Tak caye lahhh hehe..

^^nu[dd]yra^^ said...

jalan2 sini dr blog abang zam n follow =)

poyo ?poyo itu aper???hahaha...buat2 tnyer lak....poyo x kl gtu?hehe...gurau jer ;p

izzad said...

datg dari blog abg zam..singgah sini jap...

dah follow u...feel free to follow back k...:)

http://kitasemuaguru.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat