Pages

Follow Me ^.^

Tuesday, April 12, 2011

Patut La..

Malam tadi dalam pukul 2 lebih kot, aku terjaga dari tidur. Rasa badan panas je tapi tak berpeluh. Hurm pelik ni.. Eh pelik ke? Tak pun.... Dah sah! Memang sah! Confirm! Apekebendenye ni?? Hehe.. Patut la penat sangat semalam.. Rupanya aku DEMAM.. Camne boleh tak perasan eh? Mungkin sebab duduk dalam aircond kot.. *Terer gile tak aku dok dalam aircond? Haha..* Tapi badan takde pulak rasa panas kat tempat keje.. Sebenarnya sejak hari Ahad lagi rasa nak demam, pagi semalam pun ikutkan hati memang nak sambung tidur je.. Tapi pikir-pikir takkan first day keje tempat baru tak datang.. Pagi tadi pun gagahkan diri pegi keje, sebab ada induction lagi..

Image Hosting by PictureTrail.com

Gambar dari Pakcik Google


Eh aku ni asyik cite pasal keje baru je. Korang jangan boring lak tau! Hehe.. Sekarang masih dalam proses belajar, yang buat aku pening+gabra. Masa orang ajar, tengok macam senang je.. Bila kena buat sendiri, amik kau!! Blur siot.....huhu.. Takpe, bak kata bebudak sekarang, pelan-pelan kayuh...... InsyaAllah boleh buat... Yeay, go go Hanim!! Err macam mengong je ayat last tu. Hehehe~~

Image Hosting by PictureTrail.com

11 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

mesti yakin pd diri sdri

merahitujambu said...

demam??meh jangkit kat sy..nak mc nih..hehehe..jg dri mkn ubat ok

puanbee said...

laa demam pulak jgn fikirkan sgt kerja baru tu strees lah tu sampai demam..

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

anies
tq atas nasihat.. =)

merahitujambu
aik! boleh pulak nak demam yeee.. hehe.. ^.^

puanbee
agaknya la kot kakbee.. tapi mungkin gak sebab dok melalak sampai selsema, jangkit ke demam pulak heheheeeee....

asybedazzle said...

mkn ubat lepastu jgn minum ais. hehe. klau tak hmm lmbat la nak okay :)

nelly said...

moga cepat sembuh ^^

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

asybedazzle
tq =)

nelly
thankx nelly =)

man yusoef said...

hebak nyer duk dlm aircond...hahaha...yeay hanim bole..go go

cujen said...

salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

PERKARA YANG ANDA TIDAK TAHU TENTANG MAYBANK

rizaros said...

jgn sterss sgt |:) jaaga diri bbaik yer.. xboring lah..hehhehe :P
>>salam pkenalan... dtg dr blog abg ben..dah follow, jom follow sy jgak untuk smgt lagi sy bblog.. rizaros.blogspot.com :)
trima kasih :))

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG TeRJaH DaRi BLoG aBG BeN... NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

P/S : SiS PuN aSeK CiTeR SaL KiJe BaRu SiS Je.. HeHe!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat