Pages

Follow Me ^.^

Wednesday, April 20, 2011

Kenapakahhh.......??

Cun tak template baru aku.....? Hehe.. Erm.. Aku musykil ni.... Bak kata pelakon bollywood, "mujhe bohot musykil he..." Haha bantai je... Dah lama tak tengok hindustan *tetibe pulak..* Oke, serius! Aku memang musykil sekarang ni.. Kenapa ek blog aku ni jadi 1 column??? Tapi tengok kat handphone oke je ada 2 column. Bila tengok kat pc yang jadi 1 column ni.. Aku tak paham la.. Kenapa kenapa kenapa?? *emo jap* Sidebar aku banyak sangat widget ke ek? Huhu.. Help help help.......... Anyone please help.....

Image Hosting by PictureTrail.com

7 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

sahromnasrudin said...

assalamualaikum...

trime kasih bertandang dan hantar komen ke blog saya...

semoga tuan belog ceria2 selalu..

semoga datang lg ya

merahitujambu said...

x nampak pon wedget..dr td cm loading jee yang

Firdaus Kasim said...

awk kena tukar template baru.. sbb template skang nie x compatible dgn blog awk

template blog saya tue just amek kt template designer je.. lepas tue modified lawa2

Entri terkini :
Cara Mudah Buat Header Blog yang Cantik !

aaron aziz said...

dah sampai masa bertukar ni hahahaha

aaron aziz said...

dah sampai masa bertukar ni hahahaha

puanbee said...

cun tp kenapa sidebar duk bawah tu ?

waN Mohd Salim said...

bole bole .. hehe janji ade pink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat