Pages

Follow Me ^.^

Sunday, April 10, 2011

~ izzlorna.com 1st Special Giveaway ~

GA! Rasa macam dah lama tak join GA.. Terima kasih pada kak bee yang tag aku untuk join GA ni.. Kalau korang nak join klik -->sini<-- atau banner kat bawah ni oke!

Image Hosting by PictureTrail.com


Syarat2 Penyertaan yaaa
1. WAJIB menjadi follower blog Lorna…
2. Buat satu entry yg bertajuk ~ izzlorna.com 1st Special Giveaway ~
3. Pastikan banner di atas sekali ada dipaparkan pada entri anda…
4. Copy & paste banner di bawah ni dan letakkan di sidebar blog anda…

Image Hosting by PictureTrail.com


5. Sila link entri anda di blog ini dan jangan lupa tinggalkan link entri anda di ruangan comments…
6. Sertakan sekali emel anda di ruangan comments supaya senang Lorna hubungi jika ANDA PEMENANGNYA!
7. Sila tag 3 rakan blogger anda...lebih ramai lagi bagus. Pastikan mereka tahu tentang Giveaway ini okey!

Aku nak tag:
~ merahitujambu ~ aNis sHazLiN<--ni special sebab dia giler.... Haha giler GA.. Jangan marah anis! ~ cik diyana

8. Penyertaan bermula 10 Apr 2011 – 30 Mei 2011... Bakal Pemenang akan dilakukan secara random.org…

Image Hosting by PictureTrail.com

17 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

aNis sHazLiN said...

amboi kemain die ckp anis giler ye...babab nak?? hahaha

puanbee said...

hahaaa gud luck hanim :)

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

aNis sHazLiN
Hamboi belum sempat bagitau dah komen.. Memang kaki GA la kan? Hehe tak nak la, babab tak best.. Kalau coklat nak la.. Heee~~

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

puanbee
Tq kak bee.. =)

nelly said...

Gud luck !
=)

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

nelly
Tq nelly.. =)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

mau try kalo tak sibuk

topimagine said...

cam best jerk.. tapi xtau ar nak join ke x :)

Hafriz Mohamad said...

uit3... hihi

ermm. iklil pn dh lama x join GA ni..
trasa gak nk join ble time bw tu, tp x smpat nk post ler,..huhu

gd luck ea! ^_^

merahitujambu said...

good luck dear...

puanbee said...

akk dah copy paste url nih heee

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

puanbee
Tq kak bee.. Sayang kak bee muah2.. Hehe..

merahitujambu said...

eh..sy di tag eh..heheh..=)

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

merahitujambu
Eh2 kamu tak perasan ye.. Hehe..

juanita said...

Hai,

jom join contest di

http://www.tetikusrusak.net/contest-birthday-party-paling-happening/

Lorna said...

haiii hanim :)
thanks ya joined...
gudlak dear!

Izzlorna said...

Slm sis :)
Lorna dtg melawat....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat