Pages

Follow Me ^.^

Friday, April 1, 2011

Eksiden Tahun 2008

Idea untuk berblog dah hilang ntah ke mana. Waktu ada idea sampai 2 3 entry sehari. Waktu takde idea memang 0 betul.. So hari ni just nak share gambar-gambar time aku eksiden dulu. Orang kata seumur hidup sekurang-kurangnya sekali kita akan eksiden, betul ke?? Jom layan gambar.....

Image Hosting by PictureTrail.com


Image Hosting by PictureTrail.com

Motor yang DIPINJAM dari jiran sebelah. Nasib baik dia baik hati, tak claim pape.. Huhu..


Image Hosting by PictureTrail.com

Tempat eksiden. Masa eksiden tu dengar-dengar cite dah 5 6 orang mati eksiden kat jalan ni dan kawan aku menambah bilangan tu =(


Image Hosting by PictureTrail.com

Ni la tiang yang dilanggar


Image Hosting by PictureTrail.com

Tangan aku calar je.. JE???


Image Hosting by PictureTrail.com

Rel keretapi.. Pon pon.. Kucukucukucukucu... Haha.. Tangan aku patah, kena masuk besi


Image Hosting by PictureTrail.com

Beza tangan kanan *yang bengkak* dengan tangan kiri *yang normal*


Image Hosting by PictureTrail.com

Dah sebulan lebih, elok la sikit rupa...


Kesannya, aku tak boleh la angkat barang-barang berat.. *Rindu nak main boling sob sob.. T.T* Sampai sekarang belum keluarkan lagi besi tu. Ntah bila nak keluarkan aku pun tak tau..

Owh lagi satu, aku pernah lalu scanner kat ofis kawan aku kat KLCC, dan scanner tu bunyi.... Huwaaaaa.. Adakah disebabkan besi tu???

Sekian..

P/s: berhati-hati di jalan raya ^.^

Image Hosting by PictureTrail.com

19 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

Shomeyshawls said...

ni yang eksiden kat Melaka dulu ke..?

asybedazzle said...

tangan patah? uiyoo serious betul eksidennye.

My Love 3KU said...

ingat x bila..?aku rasa bulan 2 kot...

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Shomey shawls
My Love 3KU
Ha'ah yang kat melaka tu la.. Bulan 7..

asybedazzle
Serius la jugak.. =(

nelly said...

dahsyatnya !

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

nelly
Memang dahsyat.. =(

~syuQ said...

waahh..stail nye ade parut.. brutal gtu..same la kite. berparut kt tgn gak..tp mas kawen xkan diskaun kan :P

nabihancakap said...

salam.. lorr ciannya.. lain kali berhati2 yea. anyway slm knl sy aan.

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

~syuQ
Stail ke? Hehe.. Mana boleh kurang.. =P

nabihancakap
Baik.. Hehe.. Salam kenal jugak.. ^.^

THE LEKAT LEKIT STORY said...

menakutkan ...

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

THE LEKAT LEKIT STORY
Apa yang menakutkan? Rel keretapi tu ke? Hehe..

Hafriz Mohamad said...

msti time petir mnyambar2.. rase kengiluan yg x disengajakn.. ade x? huhu...hihi..

mntak la djauhkn dr ujian yg mcm ni.. ~_~

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Hafriz Mohamad
Takde pulak. Tapi kalau sentuh atau tekan, ngilu la jugak. Sakit sikit2.. =)

puanbee said...

teruk jugak nih , a'ah lalu di scanner tu bunyi sebab besi ler....dasyat sungguh..

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

puanbee
Ye ke? Nasib baik scanner kat supermarket tu untuk barang je, kalau untuk orang skali?? Huhu..

ZACK ENTRY said...

wow sampai berjahit macamtu sekali..seram je tengok..berhati-hati la di jalan raya, ingat orang tersayang(keluarga dulu)..^^,

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

ZACK ENTRY
Tq atas pesanan =)

merahitujambu said...

cianyaa....jg dri baik2 yeee

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

oo..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat