Pages

Follow Me ^.^

Monday, April 18, 2011

Cool Blog vs Each A Cup

Cool Blog? Each A Cup?? Apekebendealahnye tu? Sesape yang suka ice blended mesti tau.. Ye betulll........ 10 markah! Ceh bajet cam pop kuiz jek.. Aku pun baru je tau pasal dua kedai yang jual ice blended ni.. Perisa pilihan aku, cappucino. Tu kalau beli kat pasar malam. Tapi sejak beli kat Each A Cup dengan Cool Blog, dah tersuka mocha pulak. Kenapa aku kata terrr? Sebab aku tak jumpa perisa cappucino kat dua kedai ni.. Tapi takkan takde kan? Aku la kot yang tak jumpa masa cari kat senarai, mata 4 pun tak nampak haihhhh.. =.=") Dah tu tak reti-reti nak tanya??? Err tak terpikir pulak nak tanya hihii..... Tadi aku try mocha kat Cool Blog, hasilnya mengecewakan.. Frust menonggeng I tau!! Huhu...... Cam tawar je, mungkin sebab murah kot, RM 4.10 harga sekali dengan bubbles.. Agaknya kat tempat lain sedap kot. Mungkin yang aku beli ni tak sedap sebab lain orang yang buat, lain la rasanya. Agaknya la.... Yang kat Each A Cup punya sedap, tapi mahal gila kot.. Sekali dengan bubbles RM 6.10. Perghh kopak la aku kalau asyik beli kat sana..... Tapi sedap! Tapi mahal...... Iskk...... Sayu sayu. Haha takde makna nak sayu. Tapi kalau time balik keje tak dapat tambah bubbles kat Each A Cup sebab mesti habis. Aku dah macam lagi suka bubbles tu daripada ice blendednya. Boleh tak kalau nak beli benda alah tu je? Sedap la kunyah-kunyah dia.. Huhuhu......

Image Hosting by PictureTrail.com

7 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

man yusoef said...

serius...dah lama tak makan ice blended...eh minum ice blended..makan minum makan minum =.=

Khuzrin Kamarudin said...

ice blended adalah revolusi abc dan cendol.. hahaha.. betol tak teori ni?

http://aniesandyou.blogspot.com said...

serik da mkn ice blanded

merahitujambu said...

awok dah sihat ke nk minum blanded2 ni haa.??awok ni suka eh blanded2 ni.sy ponggggg..terutama ada buble tu..yum2 kunyah laju2..ahahaha

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

man yusoef
apa tunggu lagi, pegi la makan... makan pun boleyyy..... hehehe... =P

Khuzrin Kamarudin
ye ke??? tapi tak pernah jumpa pun cendol dalam ice blended hehe...

anies
kenapa? ada sejarah buruk ke??? =.=")

merahitujambu
kalau jumpa ice blended terus sihattt.... eh2 kunyah slow2 la baru feel hehe... ^.^

Firdaus Kasim said...

ice blended kt pasar mlm x sdp ouh.. hehe..

cantik dah blog awk skang.. bagus2..

mcmana awk buat reply komen mcm tue ekh? leh ajar x?

Entri terkini :
Cara Mudah Buat Header Blog yang Cantik !

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Firdaus Kasim
Ye ke? Sedap je hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat