Pages

Follow Me ^.^

Wednesday, March 16, 2011

Segmen Bersama Puanbee.com

Nak blog korang direview? Jom join segmen bersama puanbee.com ni.. Aku join segmen ni bukan apa, nak tau jugak la blog aku ni oke ke tak.. Maklum la, aku kan blogger newbie, so blog aku ni mesti banyak kekurangannya.. Sebelum ni aku pernah direview oleh Along Tapa kat blog Kerat Senget. So kali ni nak tau jugak review dari blogger perempuan. Kalau ada apa-apa cadangan InsyaAllah aku akan buat perubahan kalau aku rasa sesuai.. Tapi mungkin perubahan tu akan dibuat lambat atau sikit-sikit bergantung pada fungsi handphone aku yang terbatas ni. Jom tengok syarat-syaratnya..

12032011861 Segmen Bersama Puanbee.com  : Review Blog

Nak join klik banner ye..

1- Terbuka kepada follower
puanbee.com sahaja.

2- Buat satu entry bertajuk
“segmen bersama puanbee.com”

3- Letakkan banner di atas dalam post dan juga di sidebar korang sehingga blog korang di review, kalau selepas blog korang dah di review korang nak buang banner di sidebar tu okey bee tak kisah !

4 -Tulis je lah apa-apa pun dalam post tersebut tak kisah.

5 – Yang paling penting korang setuju untuk bee menyentuh apa-apa sahaja yang bee rasa perlu di betulkan dalam blog korang.Kalau tak setuju baik jangan demi kesejahteraan bersama.

Sekian.

Image Hosting by PictureTrail.com

6 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

Firdaus Kasim said...

wow.. sangat mudah.. saya pun nak join juga lorh

Tips Menghilangkan Rasa Takut Tengok Cerita Hantu

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Firdaus Kasim

Jom2 join ramai2.. =)

Firdaus Kasim said...

awk buat blog sejak bila? blog newbie x cantik mcm nie lorh.. hehe

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Firdaus Kasim

Bulan 8 tahun lepas.. Newbie kan
kan... Err cantik ke??? Biasa jee..
Eheh.. Btw, time kasih.. ^.^

merahitujambu said...

GOOD LUCK OK...

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

merahitujambu
Tq cik tira =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat