Pages

Follow Me ^.^

Wednesday, March 16, 2011

Meludah Merata-Rata?? Euwww.....

Apa perasaan korang bila baca tajuk entry ni? Geli? Nak muntah? Takde perasaan? Apa pun reaksi dan perasaan korang, aku nak kata yang takde orang yang suka dengan perangai ni. Setuju? Give me 5! Oke, cukup soal-menyoal.

Idea untuk entry ni aku dapat bila aku menyaksikan benda ni depan mata aku sendiri *menyaksikan?? Skemanya!* Anyway, hari tu masa aku nak balik keje aku ternampak la seseorang ni. Aku tak kenal pun, masa tu jarak aku dengan dia ada la dalam semeter. Lepas tu aku nampak dia meludah dengan selamba. Kenapa jadi isu pulak ek?? Sebab orang tu adalah seorang PEREMPUAN! Dan dia PAKAI TUDUNG! So aku pun macam.......euww... Sangat tak sopan tau! Tapi mungkin la.. *mungkin aje ye* dia batuk berkahak ke, sampai tak boleh tunggu untuk meludah kat toilet. *Sila muntah dalam baldi kalau ayat aku ni membuatkan tekak korang kembang.* Aku bukan la nak mengaibkan sesapa.Tapi pada pendapat aku, kalau tak tahan nak meludah ke, apa ke, sila la buat kat longkang, tak pun tong sampah *kalau kat tong sampah pun tak berapa nak elok jugak tu*. Sebab kedua-dua tempat tu memang untuk benda-benda kotor. Dan orang tak jalan dalam longkang. Ni merata-rata, for sure sesapa yang tak perasan akan terpijak. Kalau boleh tahan, tahan la kejap cari toilet. Tak kisah la lelaki ke perempuan, sebab benda ni nampak tak sopan. Dan menggelikan oke!

Mintak mahap kalau ada yang terasa dengan topik ni.. =)

*Kembang tekak aku masa taip entry ni.. Aarghh toilet, toilet.. T.T*

Image Hosting by PictureTrail.com
Kalau slow kira boleh la?? LOL!
Gambar dari Google

Image Hosting by PictureTrail.com

8 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

Novelgurl said...

Salam..erghh! loya giler.tak beradap!

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Novelgurl
Kan? Ugh.. Mau muntah..

Novelgurl said...

tu la..err..awk pop-up window komen nie boleh ? snng sikit nNTI komen =D

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Pop-up? Alamak.. Saya pakai hp so bila buat pop-up leceh nak komen huhu..

soffea said...

eyw.. saye tak suke org yg meludah merata rata. pengotor okkeyh. huhu

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Soffea
Kan? Meloyakan je..

apisv2 said...

abg bukan jenis meludah key

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Apisv2
Waa, bagus2.. ^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat