Pages

Follow Me ^.^

Friday, March 18, 2011

Kisah Si Along

Bukan, bukan.. Aku bukan nak cite pasal Along yang A.L.O.N.G Along!! Jauh sekali "saya bukan Along, saya cuma nak tolong.." Haha.. Entry ni pasal Along Tapa. Korang kenal ke tak Along Tapa ni? Haa dia ni antara blogger yang aku kagumi *ni bukan bodek tau Along..* Sejak aku menceburkan diri dalam dunia blog ni, *menceburkan diri? Perghh ayat tak tahan!* Along adalah antara blogger terawal yang aku kenal *kenal kat blog je la.* Masa tu memang aku suka follow sape-sape je *bukan sekarang pun sama ke?? Hihii...* So aku follow Along ni sejak aku ternampak kelibat blog dia kat bloglist follower aku iaitu blog Suara Sendiri, pemiliknya De Mois *eh beghape banyak blog daaaa.* Sebenarnya aku tertarik dengan nama blog dia. Dulu blog Along ni ada dua, GorengBaek dengan Hangit Habis Dah. Yang aku follow GorengBaek je, Hangit Habis Dah tu macam tak sesuai je dengan aku, ko paham kan Along? Eheh! Sekarang ni dia dah ada lagi satu blog, Kerat Senget untuk review blog blogger lain. Blog ni pun aku follow jugak. Mula-mula kat GorengBaek, aku jadi silent reader je, lepas tu aku start komen entry dia sebab entry dia menarik. Style dia berblog pun menarik perhatian aku. Kadang-kadang tu, ayat dia perghh.. Bikin sentap! Tapi bila pikir-pikir balik, betul jugak la apa yang dia cakap tu.. Aku tak tau nak explain macam mana pasal style dia berblog ni. Tapi memang menarik, pada aku la. Mungkin pada orang lain tak menarik pun, biasalah citarasa manusia ni kan berbeza-beza. Apa lagi aku nak cite pasal dia ni. Owh! Aku sebenarnya nak cakap time kasih sebab review blog aku hari tu. Tak kisah la kan walaupun dah seminggu lebih.. Aku memang nak buat entry pasal ko, tapi asyik lupa je.. By the way, selagi aku tak menyampah dengan ko, aku akan sokong ko! Hehe gurau je.. *Terharu tak aku buat entry pasal ko? Eh kenapa ko kesat-kesat mata kat lengan baju?? Hehe!*

Image Hosting by PictureTrail.com

3 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

merahitujambu said...

setiap blog ada penceritaan dan gaya berblog masing2 kan

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

merahitujambu
Yup2.. Betul tu..

Along Tapa said...

sape la dak along tu...macam bagus jek.

update terbaru: nantila...aku baru balik jek ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat