Pages

Follow Me ^.^

Wednesday, March 30, 2011

Kelambatan! Kelewatan!

Image Hosting by PictureTrail.com


Adoi.. Hari ni lewat sampai ofis-9.30. Dah la keluar rumah tadi memang dah lewat, sampai-sampai je kat stesen Putra LRT, tuuu diaaa punya ramai orang beratur.. Dah macam perhimpunan masa sekolah dulu je aku tengok. Tren pulak pintu tak tutup tutup, keras je terbukak.. Huh.. Dah sah! Memang sah!! Apa yang sah?? Tren delay...... Ingat flight je ke delay? Tren pun ada tau.. Kalau komuter tu tak heran sangat la, ni LRT.. Memang la tak selalu jadi camtu, tapi dalam masa dekat dua tahun ni aku rasa dah lebih 5 kali dan dekat 10 kali.. Biasa kalau jadi camtu mesti ada problem la tu.. So dengan berat hatinya aku pun SMS bos, "Slm. Sy masuk lmbt hari ni. Tren delay." Serba salah jugak nak hantar SMS tu. Dah la semalam half day sebab nak amik letter offer, hari ni datang lambat pulak. Minggu depan nak half day lagi buat check-up. Adoi takut gak nak cakap.. Takut bos anggap yang bukan-bukan je.. Jangan marah bos.... *macam la dia baca belog aku ni kan..* Aku sebenarnya tak bagitau lagi nak berhenti, tapi aku tau dia mesti cool punya *ceh, confident tak agak.*

Image Hosting by PictureTrail.com

4 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

solo molo said...

padanla kat FB ramai letak status LRT tergendala...
sabo ye...

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Sabo le tu. Kalau tak sabo dah mintak cuti hehehe..

solo molo said...

bole jer kalo nak curi sekeping...

Rahmad said...

salam persinggahan..

nice entry..

follow your blog..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat