Pages

Follow Me ^.^

Saturday, March 5, 2011

Kek? Selera Tak?

Sebelum ni kan aku dah pernah share gambar-gambar kek bercerai *bagi yang tak pernah tengok boleh klik sini----->Kek???.* Kali ni aku nak share pasal kek yang pelik-pelik pulak. Dan persoalan utama, korang ada selera ke nak makan kek camni?? Jom layannn~ gambar..

Image Hosting by PictureTrail.com
Senang nak cek mata, tak payah pegi kedai kan..
Yang ni sanggup la kot nak makan..

Image Hosting by PictureTrail.com
Tak sampai hati aku nak makan kek ni..

Image Hosting by PictureTrail.com
Pheewitt!! Jangan pakai seksi-seksi, nanti kena camni...........

Image Hosting by PictureTrail.com
Haha.. Dekat kek pun boleh ke??

Image Hosting by PictureTrail.com
Nampak cam real je kan..

And the best cakes ever were..........

Image Hosting by PictureTrail.com
Euwww! Yang dalam bowl tu tak boleh blah..

Image Hosting by PictureTrail.com
Mesti yang ni paling sedap kan?? Eeeyark!! Hahaha..

So, ada sesapa yang sanggup nak makan kek-kek camni?

Sekian adanya.

Image Hosting by PictureTrail.com

8 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

Nier Zecter said...

kek2 yang amat "sedap" hahahah

merahitujambu said...

ahahaha..xpe..janji sedap!

budak kampung said...

hahahaha yang toilet ngan burong mati tu memang takleh blah

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Nier Zecter
Nampak sedap kan? Hihii~

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

merahitujambu
asal sedap, sanggup je ye =P

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

budak kampung
Nak2 lagi part dalam toilet bowl tu kan??

Dekcik said...

eeeeee....ade gak owg nak wat kek pelik 2..

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Dekcik
Tak teringin ke? Hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat