Pages

Follow Me ^.^

Friday, March 18, 2011

Kejadian Ragut Di Depan Mata!!

Pernah tak korang nampak kejadian ragut berlaku depan mata korang? Tak pernah?? Aku pernah... Benda ni sebenarnya dah lama jadi. Masa bulan puasa tahun lepas. First time kot aku tengok berlaku depan mata. Terkejut jugak, tapi aku pun tak boleh nak buat apa. Kejadian ragut ni berlaku masa aku balik keje. Masa aku tengah jalan kat tempat pejalan kaki, aku nampak ada peragut tengah larikan diri betul-betul lepas dia meragut. Lalu sebelah aku lagi tu..! Tapi tu la, orang-orang sekeliling tengok je bila nampak peragut tu. Macam takde apa yang berlaku. Aku pun macam pelik, boleh dorang buat dono je? Takkan aku nak tolong? Aku ni dah la perempuan, kang tak sempat nak buat apa dah kena terajang dulu. Tak ke naya tu. Yang peragut tu pulak dah la meragut, tak puasa lak tu! Macam mana aku boleh tau?? Ala aku tau la.. Nak tau tak, aku sempat tau snap gambar peragut tu....


Jeng..


Jeng..


Jeng..


Jeng..


Jeng..


Jeng jeng..!



Image Hosting by PictureTrail.com


Owh PERAGUT RUMPUT rupanya.. Kihkihkih..



Image Hosting by PictureTrail.com


Theheheee~ Jangan marahhh.... Comel kan kambing ni?? *Ni la yang dikatakan senyum kambing. Ahaks!*


Gambar dari Pakcik Google, bukan aku yang snap. Kang orang kata aku jakun tak pernah jumpa kambing pulak kalau aku snap gambar dorang. Dah la tepi jalan raya. Hehe~

P/s: Ni cite betul tau! Yang buat aku tertanya-tanya tu, kat ceruk mana la agaknya kandang kambing tu kat K.L ni..?
*Tiada yang benar melainkan yang benar belaka. Sekian.*

Image Hosting by PictureTrail.com

13 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

Addam Juhari said...

very cute funny!

apisv2 said...

hampeh

Hazmin said...

cis...kureng betul la..

merahitujambu said...

ceh..suspen jee..ahahaha

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Addam Juhari
Tq ^.^

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

apisv2
Hehe.. Jangan marah.. ^.^

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Hazmin
Tipah tertifu-tifu! Hehe.. ^.^

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

merahitujambu
Saspen n saspended! Hehe.. ^.^

Novelgurl said...

Salam...haha..comel2 =_="

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Novelgurl
Comel kan kan?? Heee~~ =)

TheSyafiq Mokhtar said...

hahaha bedebah betul peragut tu..siap boleh senyum..haha

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

The Syafiq Mokhtar
Dah nama senyum kambing, mesti la pemiliknya nak senyum kan kan.. Ngee~~

JHaZKiTaRo said...

cute.. :) salam.. rajin2, meh laa ziarah my blog (Aku Sebutir Pasir) kalau nak baca my travelling experiences to 45 buah negara.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat