Pages

Follow Me ^.^

Saturday, March 26, 2011

Jom Join Bloglist Man Yusoef

Korang kenal sape Man Yusoef a.k.a heynchek Seman ni? Tak kenal? Rugi rugi..... Sebab korang dah terlepas membaca blog dia yang best. Hehe.. Jom ramai-ramai join bloglist si Seman ni..

Kata Man dalam entrynya....:

"Ape perlu buat *cakap dengan
laju-laju* :

1. Buat entry berjudul "Jom Join Bloglist Man Yusoef"

2. Letak header orang tua yang aku buat sendiri ni. Yea aku buat sendiri ok! Haha

Image Hosting by PictureTrail.com

Nak join klik banner oke!


3. Lengkapkan ayat ini...
Blog Man Yusoef TAK BEST sebab....
#yea kenapa TAK BEST..so aku macam minta pandangan korang sekali lah secara tersirat. Hehe.

Jawapan aku: Blog Man Yusoef TAK BEST sebab semua background kaler putih. Letak la kaler-kaler sikit Man! Baru cun wallllahhhhh... Hehehe..
*Woo pandai-pandai jek. Blog dia, suka hati dia la kan? Kihkihkih. Lagipun aku tak pernah pun nampak benda tu 1 masalah. Tapi dah heynchek Man suruh jawab yang tak best, hantam saja la Labuuuu.... Haha.*

4. Tag minimum 1 orang rakan anda. Dan make sure beliau sedar dirinya di tag.

Err.. Sape ek?? Ermm haa.... Anis Shazlin

5. Tinggalkan url entry anda tu kat entry INI


**********

Tarikh tutup, bila aku tetiba dah online balik. Boleh? Haha. Sape-sape nak join-join lah. Kalau 10 orang jek yang join, tak kisah pon."

Oke, siap!

Image Hosting by PictureTrail.com

5 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

hamzah ian said...

waaa.. man yusuffff

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

hamzah ian
Kenapa waa?? =.=")

asybedazzle said...

goodluck :)

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

asybedazzle
Tq =)

aNis sHazLiN said...

salam hanim...yg show all blog update tu ek? kan kt bloglist gadget ade show..juz pilih show all... C=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat