Pages

Follow Me ^.^

Monday, March 28, 2011

GEGAR BLOGGER BARU

Abg Ben buat segmen lagi??? Harus la join hehehe..

Abg Ben kata:

"Cara nak join .. mudah jer ...

1. Sila masuk ke blog BEN ASHAARI ini dan cari mana mana gambar yang ada ... Amik gambar tu ( diberi kebenaran ) ..

Aku pilih gambar ni..

Image Hosting by PictureTrail.com

Haha.. Comel kan??


2. tajuk : GEGAR BLOGGER BARU dan linkkan ke entri ini<---*nak join klik sini* 3. Kemudian , bagitau kenapa korang pilih gambar tu .. dan pastikan ada link ke entri itu ..ok ? Aku pilih gambar atas tu sebab ala-ala suwit gitu.. Abg Ben kan femes dengan ke-taff-an bodynya.. Tapi gambar ni comel hehe.. Tapi aku takde link entry ni huhu.. *Owh owh dah jumpa link entry gambar tu.. Ni diaaa--->Chess... aku kena ngorat siutt ngan jantan !*

4. Sila jelaskan mengapa anda jadi blogger ..

Mula-mula biasa la ikut kawan. Lama-lama seronok pulak. Dapat kawan baru, pandangan tentang satu-satu isu dari sudut berbeza-beza sebab lain orang lain pendapatnya..

5. Blog yang menjadi pilihan harian anda .. maksud aku , korang wajib masuk hari hari..

-Blog Abg Ben
-Blog Serius
-Blog yang bawah tajuk interesting blogs kat sidebar
-Blog sesape yang dah update

Image Hosting by PictureTrail.com

27 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

fahmie firas said...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..
http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

puanbee said...

hah cute gmbo tu !

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

puanbee
Kan? Transformasi abg ben daripada sorang taff kepada cute+ala2 manja gitu hehehe.. ^.^

Firdaus Kasim said...

huyoo.. tough giler bdn abg ben.. mcmana nk buat ekh?

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

nadiemsharmz said...

salam..jengok2 dari geng gegar BA..enjoy bloging yer!!..oyeah!

snang2 mai la cni....

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru

qemaishak said...

comel gambar bro ben tu hehe

gegar blog kamu..:)

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Firdaus Kasim
Sila rajin pegi gym hehe..

Lulu caldina
Ye betul tu cik lulu =)

Fuuyooh said...

salam kenal.. saya pak aji.. dtg dari blog haji ben.. usah biarkan di hidup anda di selubungi misteri....

nick_riena said...

datang bace dari segmen abg ben....

salam perkenalan...

~shy shy gurL~ said...

intai2 cni dr segmen abg ben...=)

NiSha said...

Nisha singgah and folow sini..
rajin2 updated ..
nanti Nisha singah lagi
http://heandsheloves.blogspot.com

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kak pinky dtg sini & terus folo kamu dear..

support kawan2..
jom support me jom..

more make up & shawl tuto at my side bar..

http://eppyphamdiary.blogspot.com

fashah84 said...

salam ziarah....

semoga terus berjaya dlm dunia blogging ni..:-)

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

diyana said...

hanim!! saya singgah sini...weee~~^^

lenloy said...

Dari blog encik ben..salam kenal..

Sal Saari said...

salam gegar n follow..

Mah@mahu said...

pengsan kejap tgk gambar ni hehehehe..

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

mah@mahu
Hehehe.. Kejap takpe, jangan lama2 nanti takde orang nak angkat ^.^

Cikin said...

haihaihai .
cikin singgah dari blog BA (:

Hanieqha said...

jalan2 hirup udara segar dlm blog awak..

hehe..

Contest/Giveaway: Apa hadiah korang nak?
CARA2 MELAJUKAN BROADBAND ANDA YANG DAH HABIS LIMIT ATAUPON YANG LEMBAP

iekah said...

hye..
terjah blog u..
nak gegar blogger baru..=)
hepy blogging dear!

follow u =)
http://iekahridzuan.blogspot.com

apisv2 said...

erkkk

apisv2 said...

hehe

Hanieqha said...

jalan2 ye kak..

:D

tak kena kt batang hidung sendiri boleh la cakap!!
Perbezaan aku dulu dan sekarang!!

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

apisv2
Erkkk.. Kenapa tu.. Hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat