Pages

Follow Me ^.^

Wednesday, March 30, 2011

Follower ke-100

Follower blog ni dah cecah 100 pada hari Selasa iaitu semalam. Mungkin sesetengah orang anggap "eleh, baru 100 dah nak kecoh.." Sesungguhnya tahukah korang betapa susahnya aku nak dapat follower yang ke-100 ni? Hukhukhuk *drama la pulak..* So jangan persoalkan baru 100 dah kecoh ke, apa ke..

Dengan ini dimaklumkan follower blog aku yang ke-100 jatuh kepadaaa.......*bunyi drum*

Jeng jeng jeng... Heynchek solo molo a.k.a single mingle!! *Sila tepuk tangan hehehe..*

Image Hosting by PictureTrail.com

Tara...... Suka gambar heyncik solo molo yang ni hehe..
Tq sebab bagi curi gambar ni yee..


Takde hadiah pun nak bagi, cuma nak tunjukkan sedikit penghargaan melalui entry ni..

Dan kepada setiap sorang follower blog ni, nak ucap terima kasih jugak sebab sudi follow blog yang ntahhapehape ini. Kalau setiap sorang dari korang tak follow, camne pulak boleh capai angka 100 tu ye tak?? Terima kasih semua..... ^.^

Image Hosting by PictureTrail.com

9 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

apisv2 said...

100x10 =1000
1000x10 =10000

hehe;p

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

apisv2
Pandai~
Hehe.. =P

Dda Ly said...

congrate's kamuu...:) sekejap aje dah 106 ni haa..hihi

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Dda Ly
Tq.. Hehe ^.^

solo molo said...

terharu nie...
nak tisu bole tak ???

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

solo molo
Boleh2.. Nah sekotak.. Hehe.. =)

puanbee said...

tahniah solo molo hee...

Nyza Nurul said...

tahniah yer cik hanim...memg sush nak dptkan follower...lagi-lagi part time blogger cam nyza..hehe... :)

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

puanbee
Tahniah kat solo molo je? Saya? Hehehe..

Nyza Nurul
Tq, memang susah huhu.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat