Pages

Follow Me ^.^

Thursday, March 3, 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG

Abg Ben buat segmen lagi??? Mesti join ni hehehe..

Kata Abg Ben:
"Ahaks.. pada mulanya aku nak buat segmen blogger comel/hensem gitu .. terbuka buat semua tapi rasanya pasti akan jadi isu .. kan kan ? Hahaha.. Jadi , aku tampil dengan idea baru ... DI SEBALIK TABIR BLOG .. Maknanya , kita akan berkenalan dengan blogger itu sendiri .. amacam ? Terbuka buat semua blogger yang berminat .. ok ? Untuk sertai , mudah jer ... cam biasa ..buat satu entri khas :"

"1. Sila letak header BEN ASHAARI
BLOG"

Image Hosting by PictureTrail.com

DONE!

"2. Tajuk : DI SEBALIK TABIR BLOG .."

DONE!

"3. Sila letakkan gambar betul anda yang paling menawan ..Ehem.."

Image Hosting by PictureTrail.com
Uik?? Bila aku buat pembedahan jantina? Hahaha.. Salah gambar da.........

Image Hosting by PictureTrail.com
Baru betul.. Kihkihkih.. Cukup menawan tak gambar ni? *perasan* Sori ler, gambar ni goyang sikit.

DONE!

"4. Ceritakan latar belakang anda secara ringkas... Jika terlalu peribadi , jangan cerita eh .. Simple simple jer .. ni masa nak pikat pembaca .. :)"

*Sebelum aku start, bila baca arahan kat atas ni rasa macam interview keje pulak hehehe..*

Erm.. Camne nak mula nih... Haa.. Aku adalah sorang manusia yang cun. Eh? Hahaha.. Bukan bukan! *Perasan sungguh laaa* Nama aku, macam yang korang tengok kat profile, Mahzura Hanim binti Mohd Shaeed *sebutan Sha-id*. Hujung bulan nanti, cukup la umur aku 24 tahun *sila bagi hadiah ehehe*. Aku ni sorang yang happy, suka bergurau, walaupun muka nampak serius je *bak kata abang aku, muka ketat, haihhh....* Aku suka berkawan, tapi tak berapa reti nak start friendship *sob sob.* Aku ni anak ke 9 dari 9 orang adik beradik, anak bongsu la tu. Bila orang tau aku anak bongsu mesti kata, manja la ni.. Manja?? Tak kot. Dah besar mintak manja dengan mak mau kena pelempang ahahaha.. Aku sorang yang pendiam dan banyak cakap. Camne tu? Dengan orang yang baru kenal aku pendiam. Kalau dah lama kenal, cot cet cot cet je keje.. Tu je kot, tak tau dah nak goreng apa lagi..

DONE!

"5. Jumlah Follower sekarang ini ..."
39 orang. Ni pun berkat pertolongan Abg Ben melalui segmen-segmen yang aku join. =)

DONE!

6. Soalan dari Abg Ben :
"1. Jika anda tak punya blog ,
apakah yang akan anda lakukan
di dunia maya ini ?"
Dok layan facebook je, e-mail, melilau-lilau surf internet..

"2. Ceritakan kepentingan blog
kepada anda"
-Dapat luahkan perasaan, ibarat diari. Nak-nak lagi aku ni jenis yang suka pendam apa yang aku rasa. So sedikit sebanyak dapat release tension. Tapi yang personal sangat tu tak payah lerr....
-Dapat kenal kengkawan blogger.
-Dapat ilmu/info bila terjah blog orang.

"3. Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?"
Blog Ben Ashaari semestinya! Sebab entry sempoi dan buat aku tersenyum.

DONE!

"Cukup la tu eh ... hehehhe ... Sila tinggalkan url blog korang kat ruangan entri ini.. Tutup , esok !"

Image Hosting by PictureTrail.com

11 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

apisv2
tq singgah sini =)

Zue Cancer said...

DATNG SINGGAH n follow kamu..rajin2 update ok :)nnti sy dtg bc :)

ye ke?amik kos ape?sy...dok tun teje hehhe hakka jebat is the best

Nyza Nurul said...

datang singgah n follow...
kite ada persamaan sikit la..hehe
-pendiam dan banyak cakap-

man yusoef said...

saya pon anak bongsu gak...hehe

ShA + ZaM = LoVe said...

salam...
hye...
singgah dari bloh abg ben..

http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

cik ayin said...

keep blogging yaww :)

bun said...

buang mase
spotcheck dari BA sambil promote blog
votelah saye di

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

salam kenal and thanks

Lulu caldina said...

rajinnya join segmen En. Ben...
ngee...semoga terus maju jaya dalam dunia blog...

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

"nice entry tau... dtg dari blog abg ben.... jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat