Pages

Follow Me ^.^

Tuesday, March 29, 2011

Alhamdulillah..

Image Hosting by PictureTrail.com


Baru balik dari sign letter offer kat MDV. Alhamdulillah dapat gak akhirnya keje tu.. Excited gak. Tapi bila pikir pasal tanggungjawab yang bakal dipikul....gulp! Agak menakutkan huhu.. Tapi dah namanya keje, mesti la ada cabaran ye tak? Tadi rasa macam kelakar je. Mana tak kelakar, aku dok baca surat yang panjang berjela tu, tukang bagi surat tu diam dok tengok aku, tengok sekeliling dia. Cakap la pape ke.. Hehe.. Bukan apa, aku mana la pernah ada pengalaman camtu. Keje yang sekarang ni pun tak mementingkan formality, main redah je. Letter offer pun takde. Bos pun sempoi je, pegi keje mana ada smart-smart. Kadang baju tak gosok, pakai selipar. Kalau smart pun sebab baru balik dari court la tu. Dah sole propreitor, so ikut suka dia la kan? Lagipun rumah dia pun 10 minit je dari ofis. Tiba-tiba dapat keje kat company camni, culture shock di situ. Ahahaha apa aku merepek ni. Start nanti 11 hb, so ada la masa lagi. Masa untuk apa? Untuk study excel. Hehe.. Aku lupa dah camne nak guna excel ni, sebab keje sekarang pakai word je. Ni pun tak tau la camne. Excel kat ofis tu 2003 punya. Tempat baru aku rasa pakai 2007 punya. Camne la gamaknya nanti.. Terkial-kial la agaknya.. Hehe.. Chaiyok chaiyok..

Image Hosting by PictureTrail.com

10 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

tahniah..keje lek lok.. nnt dpt gaji blanja anies k! ;-)

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

anies
Tq anies.. Boleh2, saya belanja anies bayar hehe.. =)

Firdaus Kasim said...

company apa nie kak.. mesti gaji masyuk punya.. hehe.. gud luck yew

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Firdaus Kasim
Uish rasa cam tua je dipanggil kak hehe.. Company ni bagi loan, macam bank tapi kat company ict dengan biotech je.. Tq.. =)

puanbee said...

ehee tahniah ini lah kerja yg jadi dilema tu kan ? berusahalah yer :)

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

puanbee
Ha'ah ni la dilemanya.. Hehe.. Tq kak bee.. =)

Azwan Aziz said...

tahniah hanim.. keje elok2 ye.. :)

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Azwan Aziz
Tq azwan.. InsyaAllah.. =)

solo molo said...

wah...
dah dapat keje...
tahniah...
all the best...


follower ke-100...


entry terbaru > http://solomolo.blogspot.com/2011/03/sel-sel-minda.html

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

solo molo
Tq.. Untuk ucapan tahniah dan jadi follower ke-100.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat