Pages

Follow Me ^.^

Wednesday, March 2, 2011

Aku DiTAG!

Eh! Aku ditag oleh Nier Zecter! Tapi bukan contest ye.. Kuiz..

1. adakah kau rasa kau HOT?
Memang HOT! Kipas ni slow betul.. Hahaha..

2. upload pic kau dari PC sekarang jugak!
Image Hosting by PictureTrail.com

3. cerita la pasal gambar tu
Masa umur berapa ntah.. Comel kan? Haha..

4. bila kali terakhir kau makan ayam?
Kelmarin? KOT!

5. lagu terakhir yang kau dengar
terakhir kali
Behind These Hazel Eyes *dari situ la dapat idea untuk nama blog ni, tapi mata aku tak hazel huhuhu..

6. apa yang kau buat selain menyelesaikan tag ni?
Tengok Supernatural. Dah abis pun!

7. selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
Err.. Ntah! Takde kot!

8. tag lagi lapan orang!
-merah itu jambu
-Mr. Swift
-a n a . i z z t y
-farhana
-FarhanaDr
-Anies
-De Mois
-CheQpPJoY

9. siapakah no 1?
Miss merah itu jambu? Cik Tira yang manis.

10. kutuk cakap sesuatu pasal no 5.
Miss FarhanaDr? Suka cite korea??

11. orang no 3 ada hubungan dengan siapa?
Miss a n a . i z z t y? Dengan heyncik boipren dia la hehe..

12. bagaimana pula dengan budak no 4?
Miss farhana? Suka bowling?

13. pesanan buat no 6?
Miss Anies? Jaga kucing baik-baik.. Hehehe..

14. Kata kata cinta untuk
no 2?
Heyncik Mr. Swift? Teruslah menjadi sorang yang sengal.

15. adakah no 7 dan 8 mempunyai persamaan
Heyncik De Mois dan Miss CheQpPJoY?
Naaaaaaa.....

16. berikan 5 perkara yang kau tahu pasal no 1
Miss merah itu jambu adalah seorang yang:
-Pakai spek/lens
-Bergelar awek kepada heyncik hairull
-Suke pakai shawl
-Keje kat arkitek firm
-Tinggal kat Rawang

17. persamaan antara kambing dan lembu
PERAGUT...................Rumput..

18. perasaan ketika jawab test ni.
Penat nak pikir jawapan. Huhuhu..

19. adakah kau tahu Rizman itu sengal?
Rizman Khuzaimi pelakon tu ke?

20. Gay or Les?
Gilo apo? Nabi tak ngaku umat wo..

Image Hosting by PictureTrail.com

6 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

Mr. Swift said...

Kalau free saya buat eh? :)

*tsk tsk cakap saye sengal. T_T

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

oke =)

haha.. bukan memang sengal eh?

Nier Zecter said...

hahah..thanx sbb buat
mmg susah kan kuiz ni :P

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Memang.. IQ kena tinggi jawab kuiz ni hahaha.. *poyo =P

http://aniesandyou.blogspot.com said...

knape sebut kucing??? warrghhhhh tgh ghindu giler kt kiki, kiko n abu nih waaaaaaa


btw, tqvm krn tag! insya allah sy akn buat

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

ops! sabar2 hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat