Pages

Follow Me ^.^

Monday, March 7, 2011

Ada Bran???

E-mail sharing is caring. Ahaha.. Pandai-pandai je gabung ayat. *Kat bawah ni sila baca cam syair (ni bukan syair Pak Maun baca buku Sejarah)*

Tersebutlah kisahhh sebuah menara
Di Las Vegas tempat terletaknya
Nama diberiii Stratosphere Tower
Jom kita tengok apa di atasnya..

*tak masuk rima sangat, bantai je*

Image Hosting by PictureTrail.com
Stratosphere Tower, Las Vegas

Image Hosting by PictureTrail.com
Apa tu ek??

Image Hosting by PictureTrail.com
Waa.. Bila malam cantik betul, ada lampu-lampi lampu-lampu.. Tapi apa tu??

Image Hosting by PictureTrail.com
Tara!! Mempersembahkan.... Stratosphere Tower Theme Park!

Image Hosting by PictureTrail.com
Oo.. Yang macam melingkar-lingkar tadi tu rupanya REL ROLLER COASTER..

Image Hosting by PictureTrail.com
Ni macam Space Shot kat Genting tu kot..

Image Hosting by PictureTrail.com
Ni pusing-pusing JE kot..

Image Hosting by PictureTrail.com
Eiiiiii....tak takut ke?

Image Hosting by PictureTrail.com
Whoa.. Giler ah..

Image Hosting by PictureTrail.com
Klau jatuh ni, mati sia-sia je ni..

Image Hosting by PictureTrail.com
Oo.. Camni rupanya dari jauh..

Image Hosting by PictureTrail.com
Waa.. Waktu malam memang cantik.. Tapi kalau jatuh???

So, ada bran tak kalau diberi peluang untuk naik semua tu?
Kalau aku takkan naik punya.. Kalau orang nak bagi sejuta pun memang tak aa aku TAK NAIK.. Eh? Hahaha..

Image Hosting by PictureTrail.com

23 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

nk g sn dulu...kalu x de org yg terkencing ms naik roller coster tu..br anies try.. ;-)

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Anies
Kalau takde orang terkencing, anies nak try la ekk.. =)

apisv2 said...

arkkk..lemah jantung

merahitujambu said...

DH PENAH TOK...MEMANG MENEMPAH MAUT JEE KAN...

merahitujambu said...

*TENGOK..

Nier Zecter said...

giler betul...
sumpah takut nak naik..hahaha
roller coaster kt genting pun x pernah naik
inikan pulak ni.

THE LEKAT LEKIT STORY said...

terus terang.. i gayat confirm la tak berani. kekekekeke

KEMANA HILANGNYA SANG LEKIT SEMALAM??

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

apisv2
Dan2 lemah jantung hehehe....

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

merahitujambu
Tau takpe....

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Nier Zecter
Kat Genting pun tak pernah naik? Takut ek..?

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

THE LEKAT LEKIT STORY
Kalau dah gayat, bagi duit pun tak nak kan..

asybedazzle said...

okay nak pengsan sekejap

:D huiyo

man yusoef said...

mak!! gigil...terkencing kot!!

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

asybedazzle
nak pengsan? sila2.. *dah sedar ke belum ni?*

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

man yusoef
haaa.. terkejut benor nampaknye..

sahromnasrudin said...

sy tak dpt nk tgk semua pic tue..kne blocked la

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

sahromnasrudin
erk! kenapa pulak??

Novelgurl said...

Salam..arr..tidk !! gayat2 ! luruh jantung ke bumi huhu

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Novelgurl
huhu.. takut kan..

a n a s t a s y e a said...

memang tak berani la nak naik benda2 macam tu. =)

anastasyea's latest post .. Aznil Nawawi Pengacara Akademi Fantasia 9 Musim Terakhir ( AF9 )

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

a n a s t a s y e a
=)

MiSsZ said...

Seram.. MiSsZ tak leh naik ni.. Kat genting Highland yg tak berapa hebat tu pon MiSsZ tak leh nak naik, ni lak yg macam ni...

Ada tak org mati naik ni?? Heart attack..

MiSsZ nak ajak awak wat duit sambil blogging.. lumayan sgt.. Klik sini http://missz84.blogspot.com/2011/03/jom-tambah-duit-sambil-blogging.html

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

MiSsZ
Tau takpe.. Naik space shot kat genting tu pun dah menggigil2 bila turun, ni pulak yang camni kan..

Err..tak tau la pulak ada orang mati ke tak.. =.=") Huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat