Pages

Follow Me ^.^

Monday, March 28, 2011

24

Ada apa dengan 24? 1 hari ada 24 jam. Walaupun 24 jam, kita tak pernah tengok jam pukul 24:00 walaupun kita guna sistem 24 jam di gadget yang kita ada *apa aku merepek ni??* Bila sebut 24 jugak ada kaitan dengan siri TV 24 yang popular tu. Aku tau tajuknya je, tak pernah tengok pun cite tu. Bukan, bukan. Aku bukan nak cite pasal 24 yang aku dok membebel kat atas ni.

*Tetibe* Happy birthday to me! Sedar tak sedar, hari ni hari lahir aku yang ke-"teeetttt" *dah terang-terang tulis kat tajuk, lagi mau teeetttt..* Alhamdulillah, aku masih diberi peluang untuk bernafas di muka bumi ciptaan Allah ni..

Wish daripada kakak aku kat FB:
"alo adek kicik, epi befday. tapi apa mcm itu mata ada air kluar jugak. banyak sedey ka adek kicik?"

Mentang-mentang aku adik bongsu, adek kicik dipanggilnya haihh.. =.=") So aku panggil dia balik "kakak besar" hehe.. Owh pasal air mata tu, profile pic kat FB aku letak gambar mata aku yang menangis *konon-konon la nangis, drama je sebenarnya ^.^*

Hurm.. Apa je yang aku dah buat sepanjang hidup aku selama 24 tahun ni? Takde pape, kot. Maksud aku, yang boleh dibanggakan. Sesetengah orang umur 24 dah ada keje tetap, gaji bagus/mahal, dah ada rumah, kereta dan segala macam benda.. Aku? Keje tak tetap, gaji tak berapa nak bagus/mahal, masih tak mampu nak beli rumah, cuma kenderaan je agak banyak (teksi, bas, tren *hehe*) dan banyak lagi la aku takde. Tu pun nasib baik ada jugak walaupun orang punya, orang lain yang tak bernasib baik tu nak makan pun susah. Belajar la bersyukur sikit! *marah diri sendiri. =.=")*

Wish pertama! Sudah tentu daripada si dia. Tq pakcik!! Sanggup tunggu dan call walaupun dah ngantuk tahap gaban+esoknya keje pagi. Memang setiap tahun dia saja yang menjadi orang pertama. ^.^

Ada sesapa nak bagi hadiah?? *sambil buat muka comel+mata bersinar-sinar macam si Puss dalam Shrek*

Image Hosting by PictureTrail.com

Image Hosting by PictureTrail.com

8 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

puanbee said...

happy birthday yang ! muge tercapai semua impian yer :)

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

puanbee
Tq kak bee.. Sayang kak bee lebih la camni.. Hehehe.. ^.^

merahitujambu said...

selamat panhang umur!

merahitujambu said...

*panjang

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

merahitujambu
Tq yunk.. Hehe excited nak wish sampai salah eja ke hehe..

Nyza Nurul said...

happy belated bufday yaw...same la umo kitew..hihi..:)

aNis sHazLiN said...

eh happy belated birthday kamu!! sory lewat...huhu

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Nyza Nurul
Time kasih.. Owh sebaya ek? Calit sikit hehehe.. ^.^

aNis sHazLiN
Time kasih anis.. ^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat