Pages

Follow Me ^.^

Saturday, February 19, 2011

"SmileY BaggY GiveawaY"

"SmileY BaggY GiveawaY" ni contest yang dianjurkan oleh CheQ PP JoY.

Image Hosting by PictureTrail.com

Sebelum ni aku tak pernah join contest, kira ni first time la. Mana la tau ada luck nak menang kan. Aku ditag oleh miss merahitujambu *tq ye.* So syarat-syarat penyertaan macam kat bawah ni....

1. jadi follower cheqppjoy.com
2. add smiley baggy II sebagai friends korang dekat facebook. untuk join GA ni, peserta wajib ada blog and facebook.
3. buat 1 entry tentang giveaway ni dengan tajuk "SmileY BaggY
GiveawaY"
4. tag kepada 4 orang kawan2 korang..kalau nk tag lagi ramai pon xpe..kurang xboleh ye.paling penting make sure diaorg tau pasal giveaway ni..
5. letak banner GA dekat sidebar blog korang dan linkkan ke entry ni.
6. bila da selesai, sila tinggalkan link entry korang di komen entry ni beserta dengan id facebook anda untuk fy check.
7. penyertaan bermula 17 Feb 11 sampai 17 Mac 11.

ada sebab kenapa fy letakkan syarat untuk add smiley baggy II dekat facebook korang..nak tau kenapa?sebabnya, hadiah utama untuk giveaway ni merupakan sebuah bag tangan y korang sendiri boleh pilih dari smiley baggy II. tapi satu je tau..hehe..akan ada hadiah saguhati tapi y tu fy akan update kemudian..sanggup x tunggu ni?

Aku nak tag:
1.
2. FarhanaDr
3. daQ Qaseh dalia adelia
4. Anies

Image Hosting by PictureTrail.com

4 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

merahitujambu said...

good luck

CheQ PP JoY said...

thnx dear sebab sudi join..good luck ye..

a n a . i z z t y said...

thanks for tag...gudluck ye

http://aniesandyou.blogspot.com said...

trime kasih krn tag anies. unfortunately, i already terminate my FB

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat