Pages

Follow Me ^.^

Thursday, February 24, 2011

Kenakalan Zaman Muda-Muda

Tadi aku usha gambar-gambar lama. Gambar zaman muda-muda dulu *chewah.* Tetibe terjumpa pulak satu gambar yang membuatkan aku tersenyum. Gambar yang pernah membuatkan classmate aku *kita gelarkan dia M je* bengang dengan roommates aku merangkap classmates aku jugak *M tak tau aku pun terlibat hehehe*. Gambar tu sebenarnya gambar pasport yang pensyarah aku mintak untuk buat gambar kelas yang skema style punya. Masa tu semua orang malas nak pegi kedai gambar. Masing-masing ada handphone kamera *student kan kaya* so semua orang ambik gambar sendiri je. Background tak menjadi masalah, kebetulan ada papan kenyataan yang background kaler biru, so semua pakat-pakat amik gambar kat situ la. Yang si M ni agak rapat dengan salah sorang roommate aku ni. Dia pun mintak tolong cucikan gambar dia sebab roommate aku ni ada glossy paper. Bukak-bukak je gambar dia kat laptop memang dah buat kitorang mengilai gelak. Jadi kitorang pun merancang untuk mengenakan si M ni menggunakan gambar dia tu *serius jahat nakal woo masa ni.* Tujuan kitorang cuma nak bergurau je, takde niat pun nak men drop kan waterface si M ni *tapi agak melampau gak aku rasa cara kitorang tu.* Nak tau kitorang buat apa??? Sila scroll..............



























Image Hosting by PictureTrail.com
Muka, nombor plate kete dan nombor telefon terpaksa di censored kan untuk menjaga nama baik M. Ayat belah kiri yang kat keliling dia ada not lagu tu sila nyanyi cam lagu arwah Sudirman-Milik Siapakah Gadis Ini hehehe.

Aku tak tau la benda ni sampai jauh mana tapi dengar-dengarnya bebudak satu kos la tau. Hehehehe.. Kot-kot la kalau si M ada baca entry aku ni, aku nak mintak mahap la ye. Jangan marah....

Image Hosting by PictureTrail.com

8 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

merahitujambu said...

AHAHAHA..COMEL JEE KORG NI..LAWAK PON ADA..HEEE

Amy Syaquena said...

amy follow sini sama , ada masa jemput singgah sinar raudah ye!

Nier Zecter said...

haha..wanted pnyer gambar...
pasal nk letak dlm bloglist tu mmg x bolehlah..
blog saya ni problem.. klau dkt dashboard..entry x update.. kalau dlm bloglist pun sama jugak T_T

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

merahitujambu
comel?? comel??? ahahaha..

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Amy Syaquena
thanx amy. jap gi saye singgah ye..

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Nier Zecter
hehehe..

owh ye ke.. patut la takleh.. cian awak ye..

Mr. Swift said...

Haha, sumpah kreatif korang ni! :D

*ohh dah sambung, sorry terlambat update dah pagi baru siap entri.

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Mr. Swift
kreatif yang jahat kot..? hehehe.. =)

*waa, kena terjah ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat