Pages

Follow Me ^.^

Sunday, February 20, 2011

"Jom Join Lucky Draw Ana.Izzty"

Aku tengah takde idea nak buat entry baru ni. So untuk entry baru aku nak join lucky draw Ana.Izzty. Korang nak join meh la.. Syarat-syarat penyertaan:

1. korang kena buat entry dengan tajuk "Jom Join Lucky Draw Ana.Izzty" ..dan berserta banner Ana..

Image Hosting by PictureTrail.com

DONE!

2. make sure korang adalah follower a n a . i z z t y @ Ana dulu ye sayang..terbuka juga kepada mereka yang nak join lucky draw nie dan sila lah jadi follower Ana ^,^

DONE!

3. dan dalam entry tersebut, korang kena nyatakan kenapa nak join lucky draw nie dan komen sikit pasal
blog Ana yang usang nie ye.

-nak join lucky draw ni untuk suke-suke je.. lagipun siapa tak suka nak dapat hadiah kan kan kan.. =)
-blog Ana chantek! *serius tak tipu* tak boleh dinafikan warna pink itu sweet , so secara tak langsung blog Ana nampak sweet je*bukan bodek ye* lagipun nak loading cepat sebab blog Ana ni simple......

DONE!

4. dah siap semua, sila tinggalkan link entry korang kat komen entry nie dan tag 3 orang rakan blogger anda.

So untuk lucky draw ni aku nak tag:
1. merahitujambu
2. farhana
3. Ayuni

DONE!

5. tarikh tutup = akan diberitahu simple kan??...

Err.. Yang ni aku tak boleh cakap DONE sebab Ana yang tentukan. Hehehehe.. ^.^

Image Hosting by PictureTrail.com

2 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

merahitujambu said...

good luck..

a n a . i z z t y said...

thanks dear sudi join....gudluck ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat