Pages

Follow Me ^.^

Tuesday, February 22, 2011

Dup Dap Dup Dap..

Esok aku ada interview, kat MDV-Malaysia Debt Venture. Company ni bawah Kementerian Kewangan. Tapi bukan government la, akak aku kata MUNGKIN semi-government. Seumur hidup aku, first time aku dengar nama company ni. Jawatan yang aku nak pegi interview ni Credit Management Assistant. Aku pun tak paham sangat keje dia camne *sebab bukan aku yang mintak, orang tu yang call aku lepas tengok resume aku kat Jobstreet.* Dari apa yang aku baca, ada kena-mengena dengan loan. Ni pun dok study lagi *sempat lagi update blog tengah-tengah study. Busan dah ni, tu pasal la....* Huaaa risaunya aku.. Aku ni dah la cepat nervous. Mintak-mintak la dapat. Oke la, aku nak sambung study. Tapi agak-agak aku busan kejap lagi aku buat blogwalking pulak hihihi.. Korang doakan aku eh..

Image Hosting by PictureTrail.com

5 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

FarhanaDr said...

Gud luck ye.. Heehee.. :)

http://aniesandyou.blogspot.com said...

kalu dpt keje nnt, jgn lupe blanje anies ye ;-)

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Selesai sudah interview..

FarhanaDr
Tq.. =)

Anies
Boleh2 =)

De Mois said...

Alamak..tak sempat nk wish. Sori ye..so camne??

Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

SS
Tak sempat wish takpe.. TAPIIII.... Open table la hehehe..

Oke kot.. KOT! Huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat