Pages

Follow Me ^.^

Friday, January 21, 2011

Kek???

Benda ni aku tak tau dorang buat kat negara mana, aku dapat dari e-mel. Gambar-gambar kek......bercerai. Bukan kek yang bercerai, tapi orang. Pendek kata, kek untuk orang bercerai. *Panjang tak kata apa-apa hihiii* Pelik kan? Selalu tu dengar pasal kek untuk bertunang ke, kek kawin ke.. Tapi ni special punye.. Jom layan gambar........

Image Hosting by PictureTrail.com
Nak tengok muka pun dah tak hingin!

Image Hosting by PictureTrail.com
Yah! Kasi sepak sama dia...!!

Image Hosting by PictureTrail.com
Tadi sepak, ni tolak pulak...

Image Hosting by PictureTrail.com
Uiii ucapan.. Happy Divorce tu..

Image Hosting by PictureTrail.com
Marah betul pompuan ni..
Main seret je..

Image Hosting by PictureTrail.com
Keganasan rumah tangga..

And last but not least..
Image Hosting by PictureTrail.com
Kijamnyeee.....!!! Siap penggal kepala lagi..!

Thanx to Yong, my best friend yang hantar e-mel ni..

Image Hosting by PictureTrail.com

14 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

shameel Iskandar said...

macam2 kek ada rupanya yer. dulu, org kg saya terlalu gembira dot bercerai dgn wifenya, dan sbagi tanda kesyukuran dia buat pulut kuning

нαηιмQαтяυηηα∂α said...

tu la, kek sekarang ni macam-macam rupa & jenis.. waa sampai buat pulut kuning..?? mungkin dia suffer kot dengan perkawinan tu..

Azwan Aziz said...

sumpah xnk makan kek ni...haha..

yg last plg brutal..tp kenapa sume lelaki je yg kena? huhu

нαηιмQαтяυηηα∂α said...

haha.. sian.. tapi yang gambar happy divorce tu kan lelaki tolak pompuan ehehehe..

De Mois said...

Aih..kenapa semuanya laki menang?? kah3..

Jom singgah ke : SuaraSendiri

нαηιмQαтяυηηα∂α said...

menang??? hehehehe..

aleen aiden said...

ha3.yg last paling semat.ada kek yg mcm gaya mr n mrs smith pon ade.hu3

нαηιмQαтяυηηα∂α said...

ha'ah la, baru perasan hehehe..

HanaBella said...

Seramnya kek ni.. takut nak makan lak.. hehe

нαηιмQαтяυηηα∂α said...

tak sanggup nak makan rite? hehe..

abgreds said...

Salam Hanim..
Sok-sok ada kek tengah marah tengah bosan tengah menyampah pulak haha...

нαηιмQαтяυηηα∂α said...

wslm abgreds.. haha boleh jadi gak tu..

Imran nyambek said...

tak suke kek

нαηιмQαтяυηηα∂α said...

tak suke?? rugi2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat