Pages

Follow Me ^.^

Wednesday, January 26, 2011

Cara-Cara Sorokkan Password

Sape takde password?? Tipuuu.... Oke, mukadimah tak best langsung. Takde idea nak start camne hehe.. Bila sebut perkataan password ni, tak boleh elak dari sesuatu yang rahsia. Ye la, kalau tak rahsia pekejadahnya ada password dalam hidup kita kan.. Password yang selalu sangat orang guna:birthday. Sangat bahaya.....sebab senang sangat orang nak teka. Dulu aku pun guna birthday gak tapi setahun dua ni aku tukar kepada.....tetttt.... Mane boleh bagitau.. *eceh, macam korang nak tau je kan. Perasan betul aku ni hehe..* By the way, dah jauh ni tajuk dengan isi. Sebenarnya aku nak share e-mel yang aku dapat tentang cara-cara nak sorokkan password ni.. Sharing is caring kan? Tapi jangan terlalu mengharap la dengan tajuk ni.. Sekadar hiburan saja.. Jom layan gambar..
Jeng jeng jeng....... *konon saspen*

Image Hosting by PictureTrail.com
Sape pun takkan tau password korang sebab kat monitor keluar ****** je kan.. Tapi korang kena terer typing la sebab tak nampak huruf kat keyboard..

Image Hosting by PictureTrail.com
Yang ni pulak orang nak intai monitor korang pun susah..

Dua gambar last ni yang paling best sekali...............
Image Hosting by PictureTrail.com

Image Hosting by PictureTrail.com
Betul punya sorok nii....

Image Hosting by PictureTrail.com
Huwahahahahaha................

Image Hosting by PictureTrail.com

10 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

Imran nyambek said...

kah kah kah...giler struggle.

http://aniesandyou.blogspot.com said...

sy buka tempahan utk mengait...nk order?

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

sorok punya sorok password, last2 diri sniri tak hengattt. haha; pernah terjadii!

нαηιмQαтяυηηα∂α said...

imran nyambek
hehehehe.. sengal je..

anies
err..nak wat yang macam kat atas tu ke?

fifiey
haha.. sama la.. konon tak nak bagi orang tau, last2 diri sendiri pun jadi tak tau..

merahitujambu said...

tak yah la sampai cmtu

нαηιмQαтяυηηα∂α said...

merahitujambu
kan!! hehehe..

De Mois said...

Haha..bukan main menyorok. Tapi kreatif tau

Merevolusikan hidup dengan SuaraSendiri

нαηιмQαтяυηηα∂α said...

De Mois
Pasni boleh la wat ye.. Hehehe..

*suka tagline bawah 2..*

mizzbutterfly said...

hahahha buat suspen aje...

нαηιмQαтяυηηα∂α said...

mizzbutterfly
saspended je kan.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat