Pages

Follow Me ^.^

Sunday, January 23, 2011

Amboiii.. Mulut Takde Insurans Nampak..

Aku bila bab-bab laser@mulut takde insurans ni memang la rasa geram. Mana tak geram kalau ada mulut-mulut longkang yang bila bercakap ikut suka hati dia je. Tak reti nak jaga perasaan orang langsung. Aku tau la aku pun bukanlah baik sangat dan mesti la pernah buat silap gak, sebab aku ni kadang-kadang cakap dulu baru pikir. Aku sebagai orang yang pernah dilaser memang la amat sakit hati dengan orang-orang tertentu di sekeliling aku yang suka melaser ni. Antara yang aku tak boleh terima bila orang bagi nasihat dengan ayat-ayat laser. Aku akui la kan, aku ni memang sorang yang degil, susah sikit la nak dengar nasihat. Tapi takyah la nak menyakitkan hati dengan nasihat yang camtu. Bukan ke kalau nak nasihat orang sepatutnya dengan berhikmah? Ini nak perli-perli, memang tak a aku nak terima. Pastu nak melaser kat public lak tu, contoh wall fb. Agak-agak la, kalau kengkawan aku baca, jatuh la maruah aku. Tak boleh nak pikir ke? Kalau ikut hati aku nak smash balik je, tapi aku pikir kat public je, kang malu lak kan. Aku malas betul nak cari pasal ni, tak kuasa nak layan. Best sangat eh melaser orang ni? Sangat seronok ke dapat sakitkan hati orang??

Image Hosting by PictureTrail.com
Kucing pun ada yang mulut laser ke? Huhu..

Image Hosting by PictureTrail.com

5 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

Azwan Aziz said...

Sabarla ek... tp mmg xpatut la kalau guna wall fb nk tegur org... nnt org lain pun blh baca..

нαηιмQαтяυηηα∂α said...

huhu.. sabar la ni.. kalau tak sabar tak tau la camne..

merahitujambu said...

KENAPA MESTI BERBUAT DEMIKIAN??SAMPAI CMTU SEKALI KAMO KENA??CIANYAA

Imran nyambek said...

kucing otomen tu

нαηιмQαтяυηηα∂α said...

merahitujambu
ntah la.. tau la saye buat salah/apa yang dibuat tak kena dengan cara dia..tapi tak perlu kot sound kat public..huhu..

imran nyambek
oo ade ek kucing otomen..? otomen pun otomen la, janji comel....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat