Pages

Follow Me ^.^

Tuesday, December 21, 2010

Beg vs Kasut

Aku memang gila dua benda kat atas tu, tapi lebih kepada beg la.. Baju cam kureng la nak shopping ni.. Sekarang pun tengah dok usha beg kat mana-mana web, tapi kalau nak beli macam tak berapa confident gak. Takut dah sampai kat tangan tak berkenan pulak, mana la sama tengok dalam gambar dengan live kan. Aku pun tak tau nape aku prefer dua benda ni daripada baju, dan aku akui la kan aku agak cerewet dan akan utamakan brand bila nak beli beg dengan kasut ni. So kalau sesape ikut aku shopping dua benda ni, memang akan penat sikit la hehe.. Nape ek cerewet? Mungkin sebab nak pakai lama kot? I mean aku suka cari yang branded sebab aku tak suka gak beli selalu sangat. Biasanya kalau aku dah suka sesuatu benda tu, yang tuuuu je la aku akan pakai.. Semalam nampak beg sembonia kat jusco, memang cun! Memang aku sangat berkenan, which is situasi yang sangat susah aku nikmati (well, cerewet la katakan hehe..) Tapi bila tengok harga, buat aku pikir 18 kali jugak la kalau nak beli huhuhu....... Last time aku beli beg branded tahun lepas, tu pun dah lego sebab dah tak elok.. So sekarang pakai beg murah je (yang sangat aku benci sebab tak tahan lama). Huwaaa mau beg baru........

Image Hosting by PictureTrail.com

1 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

merahitujambu said...

bli mahal ckit untuk tahan lama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat