Pages

Follow Me ^.^

Wednesday, November 10, 2010

Tak Sayang Anak Ke???

Lamanye tak update.. Ni sume gara-gara maxis dah tau & block trick untuk masuk internet free.. Nampaknye sekarang kena la menumpang wifi orang huhu.. By the way, pagi ni mase pergi keje aku lalu shell (memang hari-hari pun lalu sane). Aku nampak ade la sorang lelaki ni tengah isi angin kat tayar kete dia. Isteri & anak dia dok dalam kete. Anak dia mungkin baru berusia beberapa bulan kot (agaknye la), tapi dah boleh berdiri.. Yang aku pelik ni, anak dia berdiri betul-betul kt tepi pintu, sambil kepala & separuh badan dia dah keluar dari tingkap yang terbukak habis.. & mak dia boleh tengok je??? Aku pulak yang risau kot-kot budak tu terjatuh ke ape.. Nape mak dia rilek je?? Tak paham aku.... Tak sayang anak ke cik kak?? Bukan la nak ngajar ke ape, sebab aku sendiri pun takde anak. Tapi kalau aku la, aku akan pegang budak yang dalam kadaan camtu. Bukan la mintak benda tak elok jadi, tapi berhati-hati la.. Malang tu tak berbau............

Image Hosting by PictureTrail.com

1 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

merahitujambu said...

selalu cmtukan..rasa nk marah je mak dia x syg ank ke??pantang betul.nk buat seksa nk jga pon seksa..senang biarkan ank cmtu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat