Pages

Follow Me ^.^

Saturday, August 28, 2010

A Date With My Best Friend

Last week pegi jalan-jalan@dating dengan my best friend, Yong Nurul Hafizah a.k.a Yong kat Wangsa Walk Mall. Kitorang memang dah lama tak jumpa, masing-masing sibuk [sibuk la sangat kan hehehe]. Memula tu jalan-jalan je la sambil teman dia cari kasut. Then tetiba dia ajak nengok wayang, aku pun on aje.. Sampai-sampai je tak tau la pulak nak tengok cite apa, pening gak nak pilih. Ye la, hari ahad tiket mahal beb! So tak nak menyesal kalau-kalau terpilih cite yang tak best. Aku ajak tengok The Sorcerer's Apprentice, padahal aku dah tengok pun. Sebab dah tengok la aku ajak dia tengok, sebab cite tu memang best! Dan aku dah tak boleh halang diri sendiri daripada addicted dengan lagu tema cite tu: Secrets yang dinyanyikan oleh One Republic, sampai buat ringtone lagi hehehe. Tapi cite tu punya schedule hari tu pukul 8 malam la pulak. So dalam pada tak tau nak tengok cite apa, best friend aku ni ajak tengok cite City Under Siege, cite cina. Bila aku tanya nape pilih cite ni? Ade ke dia jawab sebab hero dia macam hensem, sabar je la. By the way, aku ikut je, tak kisah. Nasib baik cite tu best, lakonan Aaron Kwok dengan Shu Qi, genre action comedy kot. Abis je cite tu, pegi beli juadah berbuka dan terus balik. Pape pun, enjoy dating dengan si Yong ni hehehe. Next time boleh dating lagi.

Image Hosting by PictureTrail.com

0 JυTα ℓємση ρєяυTυѕαη ¢нєηTα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat