Pages

Follow Me ^.^

Friday, February 28, 2014

Wordless Friday...... eh?

Image Hosting by PictureTrail.com

My best friend's birthday... Patutnya wordless Wednesday sebab birthdaynya hari Rabu hehehe..

video


Image Hosting by PictureTrail.com

Thursday, July 12, 2012

Wordless Wednesday #5 Yang Ter-Jadi Wordless Thursday: Company Trip 2012: JB & Singapore: Universal Studio


Image Hosting by PictureTrail.com

Image Hosting by PictureTrail.com

Wednesday, March 28, 2012

Wordless Wednesday # 4 : Happy Birthday To Me!!!

Image Hosting by PictureTrail.com



mode : alone... sedey... =(

Image Hosting by PictureTrail.com

Sunday, March 18, 2012

Draw Something

Image Hosting by PictureTrail.com



"Erm ape benda yang dia lukis nih??"

"Ohhh ni senang je..."

"Yeay betulllll....."

Tu la dia penangan "Draw Something". Bagi korang yang suka main game mungkin tau la apekebendealahnye draw something nih... Aku pun baru je try main, tau dah lama dan selalu nampak kat Android Market (sekarang dah tukar nama Google Play) tu tapi tak berapa nak tertarik nak download... Bila dah berapa kali nampak baru rasa nak cuba...

Anyway, kepada korang yang tak tau game ni senang je.. Korang akan diberi 3 pilihan di mana korang kena lukis salah satu daripada pilihan yang diberi tu... Then orang yang join game tu kena teka apa yamg korang lukis... Macam tu la jugak sebaliknya... Game ni memang sangat fun, selain daripada tu boleh jugak belajar perkataan baru.. Aku pulak memang suka game yang guna minda macam ni, so memang best la kan..

Oh ye, game ni memerlukan internet ye. Kalau korang ada wi fi ataupun fon korang ada internet plan, boleh la main... Sebelum start lukis-lukis tu korang kena la create game dulu. Aku biasa create game random je, so aku boleh lawan teka dengan sesape je...

Tapi ada jugak yang tak bestnye, bila ada player yang malas nak lukis. Instead of draw, dia pegi tulis jawapan pulak... Kalau tak tau nak lukis sesuatu benda tu takpe la jugak, ini setiap benda nak bagi jawapan pekejadahnye???

Tapi serius, game ni memang best cuma kadang-kadang tak tau je nak lukis camne. Contoh: ladygaga. Memang tak laaaaa aku reti nak lukis ladygaga hehehe... Tapi jangan risau, korang kan ada 3 pilihan, so jangan stress, rilek je... Apa lagi, jommmm dapatkan game draw something ni and kita enjoyyyyy (ala-ala nora danish hehe...)

Image Hosting by PictureTrail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I Can Feel Your Heartbeat